1000ste wagen = KIA Niro

1000ste wagen = KIA Niro

De 1000ste wagen die bij Groep Bruyninx verkocht werd, was een Kia Niro. Op zaterdag 28 januari werd de 1000ste bestelling van het nieuwe jaar genoteerd bij Groep Bruyninx. Dhr en Mevr Michiels bestelden er hun KIA Niro in de vestiging in Sint Truiden.

Waarom een KIA Niro? vroegen we aan dhr Michiels. 

Zijn antwoord kwam heel spontaan : "Het hybride concept sprak mij aan en van bij de eerste kennismaking achter het stuur was ik verkocht."

 

"Alles wat je je kan inbeelden is standaard voorzien. De plezantste opties? Verwarmd stuur, verwarmde zetels voor- en achteraan, geventileerde voorzetels voor in de zomer, draadloos opladen smartphone, toegang en starten zonder sleutel, elektrisch open dak,...

Bovendien biedt de KIA Niro nog tal van veiligheidsopties en de adaptieve cruisecontrol houdt zelfs automatisch een veilige afstand ten opzichte van de voorligger."

 

Dhr Michiels bleek ook zeer goed geïnformeerd over de hybride technologie van zijn KIA Niro. Hij vertelde spontaan dat de KIA Niro zowel op benzine als elektrisch kan rijden. En dat, als je wat meer vermogen van hem vraagt, dan zowel de benzinemotor als de elektrische motor worden ingeschakeld. Hij kan zelfs de batterij opladen tijdens het rijden!

 

Algemene cijfers

De grootste volumes binnen Groep Bruyninx worden in januari gerealiseerd bij de merken Peugeot (30%) en Citroen (26%).


Ook bij Fiat/Alfa Romeo/Jeep/Abarth en Opel blikken we terug op een zeer goede salonmaand.


Bij Nissan noteren we al heel wat interesse in de nieuwe Micra die er over enkele weken aankomt en bij Kia zien we een brede interesse voor het volledige gamma met de Niro, Optima en de nieuwe Soul als blikvangers.

 

Niettegenstaande het dit jaar een bedrijfsvoertuigensalon betreft mag de groep 10% meer bestellingen noteren dan in 2016. Sterke condities, een ijzersterke reputatie en een herstellend consumentenvertrouwen zijn de belangrijkste verklaringen voor dit succes.

De Saloncondities gelden nog tot en met 31 januari!

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden