6 Zomerse hotspots voor een Bruyninx roadtrip!

6 Zomerse hotspots voor een Bruyninx roadtrip!

Op zoek naar zomerse uitstapjes? Trek er dan op uit met onze Bruyninx roadtrip. Speciaal voor jou selecteerden we 6 hippe hotspots:

1. Antiekmarkt Tongeren

Elke zondag vanaf 7 uur in de ochtend kan je in Tongeren genieten van de grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux. Eeuwenoud antiek, vintagespullen, verzamelobjecten,…Ze liggen in Tongeren op je te wachten!

 

2. Reading between the lines

Prachtig doorkijkkerkje in de velden van het pittoreske Borgloon. De speciale constructiewijze zorgt ervoor dat het landschap altijd zichtbaar blijft doorheen de kerk. Ideale locatie voor een picknick!

 

3. Maasmechelen Village

Merkkleding aan kortingen tot 60%? De droom van elke shopping queen! Bij Maasmechelen Village vind je meer dan 100 luxueuze mode- en woonboetieks op 1 locatie.

 

4. Blotevoetenpad

Voor de avonturiers onder ons is er het blotevoetenpad in Zutendaal. Een unieke ervaring op blote voeten in de natuur. Ga back to basics en ontdek 3km lang hoe het voelt.

 

5. Lommelse sahara

Heerlijk languit luisteren naar het ruisen van de wind door de bomen of genieten van deugddoende zonnestralen? Dat kan op de Lommelse Sahara.

 

6. Ipanema

Een trendy beachbar in hartje Hasselt. Cocktails aan het zwembad, comfortfood in een uniek kader. Wat wil je nog meer? Let’s flamingle!

 

 

Klaar om te vertrekken? Share je avonturen op Facebook & Instagram via #bruyninxontour

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden