9 plekjes om bij weg te dromen!

9 plekjes om bij weg te dromen!

Het belooft weer een hete zomer te worden. Ideaal dus voor een leuke roadtrip of een lekkere picknick! Of beide… Bij deze hebben we voor jou een aantal leuke plekjes in en rond Limburg op een rijtje gezet.

 

Zilvermeer

Bekend van zijn hagelwit strand, waterglijbanen en fonteinen. Een snelle hap of culinaire verwennerij, een origineel verjaardagsfeest of een geslaagd personeelsfeest. Voor ieder is er wat wils aan het Zilvermeer in Mol!

 

Haspengouw Autoroute

De 4 uitgestippelde auto- en motoroutes tonen je de ziel van Haspengouw. Kies je start- en eindpunt, volg de blauwwitte borden en geef je ogen de kost. Ontdek de routes via https://www.routeyou.com/Haspengouw en kies je gewenste route.

 

Abdijsite Herkenrode

Een 100 hectare grote oase van rust in een prachtig natuurdomein. Rond de abdijgebouwen voeren wandelpaden je naar De Wijers met zijn 1001 vijvers. In de Kruiden- en Inspiratietuin word je één met de natuur.

 

Japanse tuin

Ook de Japanse tuin van Hasselt zet aan tot meditatie en bezinning. Wie opzoek is naar rust kan hier een bankje vinden om naar de watervallen te luisteren, de koivissen te bezichtigen of te picknicken.

 

Uitkijktoren De Wijers

Deze kersverse uitkijktoren in natuurgebied ‘De Wijers’ staat deels in het water en biedt een adembenemend uitzicht over de honderden vijvers van het vijvergebied ‘Bolderdal’ in Zonhoven.

 

De Oudsberg – landduin

De Oudsberg, ook wel de Zandberg genoemd, staat bekend als grootste en hoogste open stuifduin van Vlaanderen en is gelegen in het Gruiterodebos in Oudsbergen. Ideaal dus voor een stevige wandeling of een tocht met de mountainbike.

 

Wandelgebied Connecterra

Laat je in Connecterra verrassen door een spectaculair landschap van ‘bergen en meren’ en hoge toppen met spectaculaire panorama’s!

 

Vlooybergtoren – Tielt-Winge

De Vlooybergtoren, bekend van de serie ‘Callboys’, is een zwevende trap in hartje Hageland. En de ideale locatie voor een lekkere picknick.

 

Laat ons mee genieten van je avonturen via #vanmosselbruyninxontheroad

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden