Als Limauto Ambassadeur VIP naar LES ARDENTES

Als Limauto Ambassadeur VIP naar LES ARDENTES

Nog even en het Luikse festival Les Ardentes ontvangt weer muzikale grootheden als Iggy Pop, Nicki Minaj, Kendrick Lamar, Paul Kalkbrenner, Oscar & The Wolf en dEUS. De line-up is om van te smullen, de zon belooft te stralen, de drank zal rijkelijk vloeien, wat wil een mens in de zomer eigenlijk nog meer? Als een echt VIP behandeld worden natuurlijk! LimburgActueel en Limauto geven een VIP duoticket voor zaterdag 11 juli, gecombineerd met een weekend in een hippe Peugeot weg. Lees verder en WIN de titel van het Limauto ambassadeurschap!

 

Reis dankzij Bruyninx als VIP naar festival Les Ardentes!
 

 

Twee VIP-tickets voor Les Ardentes (11/07) ter waarde van 175 euro elk en vervoer in een strakke, knaloranje Peugeot 208, gesponsord door LimburgActueel en de groep Bruyninx. Dat is de inzet van onze nieuwste wedstrijd. Meer nog, je gaat met de titel van Limauto ambassadeur aan de haal voor de rest van deze zomer! Dat belooft onder meer een heerlijk diner voor twee, nog méér festivaltickets en coole autoritjes. 

 

Wat moet je doen om deze fantastische hoofdprijs te bemachtigen? Heel simpel; volgende wedstrijdvraag correct beantwoorden op nieuwsdienst@limburgactueel.be. Een onschuldige hand zal donderdagavond (09/07) de winnende naam trekken. Opgelet: je mag maar één keer deelnemen! Een pruik en plaksnor opzetten en werken onder een meerdere mailadressen maakt al je inzendingen ongeldig!

 

Peugeot is dit jaar fiere partner van muziekfestival Les Ardentes in Luik. Editie 2015 staat weer garant 
voor kleppers van artiesten.
 Hoeveel kaarsjes mag Les Ardentes deze zomer eigenlijk uitblazen?

A) 12

B) 8

C) 10 

 

Doorfeesten
"Geweldig toch dat Peugeot via ons de Limburgers laat meesnoepen van hun exclusieve partnerschap met Les Ardentes?", zegt een enthousiaste Eline Bruyninx van de gelijknamige multimerk-autoverdeler. "Al houden de traktaties daarmee niet op voor onze soon-to-be ambassadeur! De gelukkige winnaar van deze wedstrijd feest de hele zomer door op kosten van Peugeot en groep Bruyninx. Wat we précies in petto hebben, blijft nog even een verrassing, maar ik kan je verzekeren dat ik het erg jammer vind niet zelf te mogen deelnemen", knipoogt de dame.

 

 

 

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden