Autosalon van Genève 2015

Autosalon van Genève 2015

Het merk DS zal in het middelpunt van de belangstelling staan op het Autosalon van Genève met de voorstelling in wereldpremière van zijn Nieuwe DS 5. Met deze auto betreedt het merk DS een nieuw tijdperk!Gaande van de nieuwe DS voorzijde - de DS Wings - tot de efficiënte motoren, 'hightech' technologieën met een knowhow die de grote luxehuizen waardig zijn, doet de Nieuwe DS 5 'de zoektocht naar uitmuntendheid en 'durf’ hand in hand gaan. 

 

Dit internationale evenement vormt dus een gelegenheid voor het nieuwe premiummerk om zijn ambitie nog maar eens te bevestigen: de Franse auto aansluiting laten vinden met het high-end gamma. Afspraak in paviljoen 6 van Palexpo van 5 tot 15 maart 2015 (3 en 4 maart staan in het teken van de pers).

 

DS zal voor het eerst als merk aanwezig zijn op de 85e editie van het Internationale Autosalon van Genève. Op een stand die de verfijning en aandacht voor details tot uiting laat komen, zal het merk zijn nieuwste creaties en zijn aanbod van verbonden diensten voorstellen. Naast de Nieuwe DS 5 en de concept car DIVINE DS zal het publiek bij de opening van het autosalon kunnen kennismaken met twee grote verrassingen die speciaal werden voorbehouden voor deze wereldwijde bijeenkomst voor autoliefhebbers.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden