Beste auto in serieproductie

Beste auto in serieproductie

De Nieuwe DS 5, in wereldpremière voorgesteld op het internationale autosalon van Genève, werd door Auto Plus en RTL verkozen tot 'Beste auto in serieproductie van het salon'. Een belangrijke onderscheiding, zowel voor de auto - die vanaf juni 2015 in Europa zal worden gecommercialiseerd - als voor het Merk DS - dat momenteel volop in de lanceerfase zit. 

 

Na de concept-car DIVINE DS, die in september jongstleden bekroond werd met de prijs van 'Beste concept-car op het internationale autosalon van Parijs, is het nu de beurt aan de nieuwe DS 5.

 

De nieuwe DS 5, het vlaggenschip van het Merk DS dat in wereldpremière werd voorgesteld in Genève, heeft zonet immers de prijs gekregen van 'Beste auto in serieproductie van het salon', een prijs die wordt toegekend door Auto Plus en RTL.

 

Deze bekroning is het resultaat van de stemmen van de lezers, de kijkers en de internetgebruikers van beide media, die de laatste veertien dagen hebben kunnen stemmen voor hun favoriete auto. Voor deze wedstrijd bonden een veertigtal nieuwe wagens de strijd aan in vier verschillende categorieën: auto in serieproductie, groene auto, concept-car en favoriete auto van de kinderen.

 

De nieuwe DS 5 heeft 30% van de stemmen verzameld in zijn categorie en komt dus onder de 14 concurrenten als winnaar uit de bus.

 

Zijn avant-gardistische stijl – met onder andere zijn verticaal geplaatste en strakke grille –, zijn verfijndheid en oog voor detail, zijn 'high-tech' – zoals de koplampen met hun DS LED Vision-technologie en de cockpit met zijn 7" touchscreen – ... hebben de deelnemers duidelijk in verleiding gebracht.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden