Verlengde saloncondities bij Groep Bruyninx

Verlengde saloncondities bij Groep Bruyninx

De saloncondities op personenwagens en bedrijfswagens zijn verlengd tot en met 28 februari. Hier ontdekt u onze populairste condities.

  • Bestverkochte wagens in 2017
  • Meestbelovende wagens in 2017

 

 

Bestverkochte wagens

Citroën C3

1) CITROËN C3

"Citroën stak zijn nieuwe Citroën C3 in een Cactus-jasje. Het werkt!" (TOP GEAR)

 

 

Peugeot 208

2) PEUGEOT 208

"Onder de motorkap zit de Peugeot 208 terug op het niveau van de concurrentie, of overklast hij die zelfs. Tel daar zijn uitstekende rijgedrag en de knappe afwerking bij en hij wordt een topaankoop in zijn segment." (AUTOGIDS.be)

 

 

Peugeot 2008 suv

3) PEUGEOT 2008

"De Peugeot 2008 werd opgefrist om voort te gaan op hetzelfde elan: als een bescheiden crossover zonder al te veel franjes. Een licht avontuurlijk kantje en dynamische rijeigenschappen doen de rest" (VROOM.be)

 

 

Citroën Berlingo

4) CITROËN BERLINGO

"De autoliefhebber mag hem gerust links laten liggen, de brave huismoeder zorgt maar beter dat ze hem in huis haalt. Uiterlijk heeft hij nog weinig gemeen met een bestelwagen en in het geval van onze testwagen werden de inzittenden ook vertroeteld." (AUTOFANS.be)

 

 

Peugeot 3008 suv

5) PEUGEOT 3008 SUV

"De Peugeot 3008 SUV gaat niet uitsluitend voor avontuur, sportiviteit óf comfort, maar kiest eerder voor een aanvaardbaar compromis tussen de drie. Een combinatie die heel wat gezinnen moet kunnen overtuigen" (VROOM.be)

 

 

Opel Mokka X

6) OPEL MOKKA X

"Vaak blijft een restyling van een model beperkt tot enkele zorgvuldig aangebrachte kleine ingrepen. In dit geval is de revolutie veel grondiger! De Mokka X kan rekenen op een uitstekende fabricagekwaliteit, comfort en de beschikbare uitrusting om het verschil te maken." (VROOM.be)

 

 

Nissan Qashqai

7) NISSAN QASHQAI

 "De Nissan Qashqai is de oorzaak van de 'Crossover-gekte'. Comfortabel, praktisch, economisch en goed gebouwd" (AUTOEXPRESS.co.uk)

 

 

Fiat 500X

8) Fiat 500X

"De 500X heeft ons weten te verleiden. Met zijn aantrekkelijke look, maar ook met zijn verzorgde afwerking, eerlijke verhouding prijsuitrusting, aangenaam weggedrag en - in het geval van deze 1.6 MJET - een krachtige en stille motor." (AUTOGIDS.be) 

 

 

Fiat Tipo

9) FIAT TIPO 

"Besparen op overbodige opties en kiezen voor een 'less is more'-aanpak is een doordachte strategie voor Fiat om terug te keren in een concurrentieel segment. De Italianen laten de klanten bovendien de keuze tussen een vierdeurs, vijfdeurs en Station Wagon, en aardig wat motoren en uitrustingsniveaus." (VROOM.BE)

 

 

Kia Sportage

10) KIA SPORTAGE

 "De vorige Sportage had al een rijbeleving die paste bij zijn vlotte uitstraling, maar bij de nieuwe Sportage is hier nog veel meer aandacht aan besteed. En dat merk je. Sterker, dit is de best rijdende Kia ooit en hij overtreft elke andere auto in deze klasse" (AUTOWERELD.com) 

 


Meestbelovende wagens

Als we rekening houden met de grootte van het gamma en het aantal verkooppunten per merk zien wij een andere trend. Volgens ons zijn dit onze tien meestbelovende wagens in 2017.

 1. Opel Mokka X
 2. Nissan Qashqai
 3. Citroën C3
 4. Peugeot 2008
 5. Fiat 500X
 6. Fiat Tipo
 7. Alfa Romeo Giulia
 8. Kia Rio
 9. Peugeot 3008
10.Citroën C4 Picasso

 

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden