Bruyninx: sterke partner voor Peugeot, Kia én Citroën in regio Sint-Truiden

Bruyninx: sterke partner voor Peugeot, Kia én Citroën in regio Sint-Truiden

Vanaf 1 september zal autogroep Bruyninx in haar vestiging in Sint-Truiden, naast de merken Peugeot en Kia, ook Citroën vertegenwoordigen. De groep is al jaren verdeler van het merk in haar vestigingen in Hasselt, Genk en Tongeren.

 

“De automobielsector beleeft een aantal ingrijpende veranderingen. Zo ook bij Citroën Belux die haar netwerk van verkooppunten en servicepunten geografisch beter wenst te organiseren. De huidige Citroënverdeler in Sint-Truiden zal zich daarom in de toekomst concentreren op de regio Diest-Halen en wij nemen de regio Sint-Truiden vanaf 1 september mee voor onze rekening.” aldus Bill Olivier, CEO van Bruyninx. “Door de toewijzing van Citroën in Sint-Truiden aan onze groep wordt de historische band van Bruyninx met de PSA groep (Peugeot-Citroën - DS Automobiles (Hasselt) - Opel (Bree)) bevestigd. Door de toewijzing van de hele regio , Midden- & Zuid-Limburg, voor de merken Peugeot, Citroën en DS Automobiles wordt ons engagement door de invoerder erkend.”

 

In 2019 start Bruyninx met de bouw van een nieuwe site in Sint-Truiden aan de Lichtenberglaan (maar zichtbaar vanop de N3 aan het rond punt van Brustem) . Tot dan kan elke Citroën-klant voor de aankoop van een nieuwe wagen en voor onderhoud en herstellingen terecht in de huidige Bruyninx garage in Sint-Truiden aan de Luikersteenweg 94.

 

Bruyninx Sint-Truiden (Limauto)

Luikersteenweg 94

3800 Sint-Truiden

T. 011 68 20 30

info.sinttruiden@bruyninx.be

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden