Chris Bruyninx wordt eerste multimerk Fleet Manager

Chris Bruyninx wordt eerste multimerk Fleet Manager

Chris Bruyninx start vanaf 1 december als multimerk Fleet Manager voor Groep Bruyninx. De grootste Limburgse multimerken autodealergroep wil vol inzetten op de sterk groeiende markt van bedrijfsauto’s en bestelwagens.

“We willen de voordelen van onze groepsentiteit nadrukkelijker bij onze professionele klanten in beeld brengen. Een Single Point of Contact is voor hen een belangrijke troef”, zegt CEO Bill Olivier.

 

Chris Bruyninx (42) is geen onbekende in de Limburgse B2B-wereld. Als telg van de derde generatie Bruyninx is hij al bijna twintig jaar actief binnen de groep als Fleet Adviseur. Chris Bruyninx: “Het is een uitdaging om na twintig jaar het merk Citroën los te laten en een neutrale adviesrol te vervullen. We gingen soms met vijf verschillende Fleet Adviseurs bij dezelfde klant op bezoek. Dat kan efficiënter. Met onze overkoepelende aanpak kunnen we nu ook eigen service level agreements uitwerken en nieuwe business-klanten aanspreken.”

 

Op donderdag 26 november organiseert Groep Bruyninx een netwerkontbijt met gastsprekers Frank De Beuker, Fleet & Facility Manager bij Seris en Ward Dumon, CEO van Servilux.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden