CITROËN bij Les lacs de l'Eau d'heure!

CITROËN bij Les lacs de l'Eau d'heure!

Een familie evenement op zondag 26 april

De jaarlijkse Citroën Jumble zal dit jaar plaatsvinden op zondag 26 april bij de ‘Lacs de l’Eau d’Heure’. LAmicale Belge des Clubs Citroën (ABCC) zal op deze bijzonder mooie plek samenkomen met onder andere de Traction Avant, Ami,  2pk en SM. Bijzondere aandacht is er natuurlijk voor de Citroën DS, die dit jaar zijn 60ste verjaardag viert en aan de basis stond van wat inmiddels het Merk DS is geworden. De technologie en het design van deze auto zijn het ADN van DS Automobiles van vandaag.

 

Vanaf 10 tot 18 uur zijn klassieke én huidige modellen van Citroën (en Panhard) van de verschillende clubs te bewonderen op de speciaal voor de Jumble gereserveerde parkeerplaatsen. Een speciaal voor de oldtimers uitgezet parcours staat ook op het programma. Voorinschrijving via de website www.abcc.be kost slechts 5 € per auto.

 

Behalve al het fraais op automobielgebied  is er op de lokatie nog veel meer te beleven. Wandelen langs de meren, een uitstapje met het amfibie-voertuig de ‘Crocodile Rouge’…. Als het weer het toelaat kan groot en klein er met kano of kayak op uit in dit fraaie natuurgebied. 

 

Een gezellige gelegenheid voor jong & oud om de klassieke Citroëns te komen bewonderen, alsmede het huidige gamma Citroën en DS!

 

Voor meer info : www.abcc.be & www.lacsdeleaudheure.be

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden