De éérste stap richting Bruyninx Autovillage!

De éérste stap richting Bruyninx Autovillage!

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt, de verbouwingen aan onze Citroën showroom zijn begonnen. Tijdens deze verbouwingen zullen we de gekende Autogarden showroom omtoveren tot een compleet nieuwe wereld met 3 merken onder 1 dak! Citroën, Peugeot en DS automobiles zullen pronken in onze nieuwe showroom gelegen op de Hellebeemden in Hasselt!

 

In een latere fase van de verbouwingswerken zullen we de merken Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep onderbrengen in de Limauto Peugeot showroom. Het einde van de verbouwingswerken zijn voorzien voor december 2018.

 

Tijdens de verbouwingen blijven wij onze gekende service garanderen en kan je zonder problemen onze showroom bereiken. Maar dat is nog niet alles! Deze verbouwingswerken zullen gepaard gaan met uitzonderlijke verbouwingsdeals op het volledige Citroën en Peugeot gamma. Het is dus zeker de moeite om eens een kijkje te komen nemen!

 

Wil je de verbouwingen op de voet volgen? Volg dan zeker onze Bruyninx Facebookpagina voor meer updates over de verbouwingswerken! 

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden