De nieuwe 500 is aangekomen!

De nieuwe 500 is aangekomen!

MYTHES GROEIEN

En veranderen. Net als de 500, het ultieme icoon dat zijn modieuze popkarakter vandaag uitbreidt met een gedurfde en verleidelijke uitstraling.

 

Heerlijk brutaal

Het glimlachende gezicht van de 500 oogt voortaan nog schalkser. De voorkant lijkt wel te knipogen dankzij de nieuwe sierelementen, de alom geprezen snorharen en de bumper die het driedimensionale radiatorrooster omvat. Nog aantrekkelijker, nog positiever, nog meer 500.
De nieuwe poly-ellipsvormige koplampen communiceren en kijken de duisternis lachend tegemoet. De nieuwe dagrijlichten met led-technologie, die geïnspireerd zijn door de nullen in het 500-logo, worden in het donker een onmiddellijk herkenbare signatuur.

 

Een stevige dosis klasse. En stijl

Het onmiskenbare profiel van de 500 verandert niet, maar geeft hem nog meer karakter dankzij de twee schitterende nieuwe lichtmetalen velgen: de 15" versie met glanzend grijze afwerking en de 16" velgen met gefacetteerde matzwarte look.
Het design van de nieuwe 500 wordt nog versterkt door twee nieuwe koetswerkkleuren: de frisse en zonnige pasteltint Corallo Red en het geraffineerde en elegante Burgundy Opera.

 

Zijn karakter komt tot uiting in de kleinste details

Kijk maar naar de nieuwe chroomstrip die de bumper siert en rond de mist- en achteruitrijlichten loopt.
Of de nieuwe achterlichtblokken, die de remlichten, de achterlichten en de richtingaanwijzers omvat en het koetswerk aflijnen.
Deze ongewone en gedurfde oplossing onderstreept het vermogen van de 500 om te blijven vernieuwen zonder aan zijn tijdloze geest te raken.

 


 

 

Geïnspireerd door Haute Couture

Stijl, stijl, stijl en nog meer stijl. De nieuwe materialen en stoffen die voor de interieurs van de nieuwe 500 werden gekozen, zijn rechtstreeks gebaseerd op 's werelds meest befaamde catwalks. Kijk maar naar deze levendige 'Prince of Wales'-toets met bekledingen in verschillende kleuren of naar het nieuwe, waardevolle Burgundy-leder met blauwe inzetstukken, een vintage look die een ode brengt aan de kleuren van de sixties.

 

Elke rit moet in het hoogste comfort verlopen

Om al het comfort te verzekeren dat u wenst, hebben we de zetels vernieuwd, met nog ergonomischere materialen en een design dat de toegang tot de achterbank vereenvoudigt.

 

 

 

Perfectie is geen accessoire

Het dashboarddesign werd volledig vernieuwd om de nieuwe technologie aan boord te huisvesten. De chroomelementen en het meer afgeronde design van de bedieningselementen springen onmiddellijk in het oog.
Maar de nieuwe 500 is niet alleen mooi, hij is ook functioneel en heeft voortaan een handig nieuw handschoenkastje op het dashboard, evenals een nieuwe middentunnel met USB/aux-aansluiting en een veel ruimere bekerhouder.

 

Alles onder controle

Het nieuwe, bijzonder gestileerde stuurwiel is getooid met chroomaccenten. Het digitale 7" tft-scherm geeft alle informatie weer die u tijdens het rijden nodig hebt, zoals de snelheidsmeter, de toerenteller, de thermometer en de schakelindicator. Die laatste geeft het ideale schakelmoment aan. Ook de gegevens van de boordcomputer verschijnen op het tft-scherm: zo kunt u de instellingen van de wagen wijzigen in functie van de af te leggen afstand en kunt u het brandstofverbruik, het resterende rijbereik, enz. opvolgen.

 

Hij is sociaal. Maar alles behalve een volger

In de nieuwe 500 telt alleen het rijplezier. Daarom is hij uitgerust met de meest geavanceerde veiligheids- en infotainmentsystemen, bedieningstoetsen op het stuurwiel, een handenvrije Bluetooth®-functie en Bluetooth-audiostreaming, eco:Drive, Blue&Me TomTom 2 met LIVE-functies en het online informatiesysteem met UconnectTM.


 

 

*Financiering 0% JKP

Representatief voorbeeld voor lening op afbetaling. Klassieke financiering. Voorschot minimum 20%. Op max. 48 maanden. JKP = jaarlijks kostenpercentage = 0%. Vaste jaarlijkse debetrente = 0%. Actie geldig van 01/09/2015 t.e.m. 30/09/2015. Aanbod voorbehouden voor particulieren.
Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden