De nieuwe Jeep Cherokee naar Europa

De nieuwe Jeep Cherokee naar Europa

De Jeep Cherokee zette al voet op Amerikaanse bodem en wordt nu ook dichter bij huis onthuld, op het salon van Genève. Hij houdt rekening met de Europese gewoontes en krijgt een viercilinder dieselmotor. Er is niet alleen een ruime keuze aan transmissies, maar ook een automaat met negen versnellingen.

 

De nieuwe Cherokee is beschikbaar met voorwielaandrijving of drie verschillende 4x4-systemen: integrale transmissie met enkele verhouding, met twee verhoudingen of met korte verhoudingen en vergrendelbare achteras. In alle gevallen kan de achteras losgekoppeld worden als vierwielaandrijving niet nodig is, wat het verbruik vermindert.

 

De Cherokee, die al toe is aan een vierde generatie, blijft niet achter is heel hedendaags uitgerust: een adaptieve snelheidsregelaar, systemen die waarschuwen voor wegmarkeringen, frontale botsing of achteropkomend verkeer. Het multimediasysteem Uconnect (7 of 8,4 duim) groepeert alle comfort- en ontspanningsfuncties en is bestuurbaar via een touchscreen.

 

De Cherokee is beschikbaar met twee tweeliter turbodiesels (140 en manuele zesbak of 170 pk en negentrapsautomaat). Die automaat is standaard met de 3.2 V6 benzine (272 pk).

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden