Fiat 500L by IKKS

Fiat 500L by IKKS

Ontdek de nieuwe Fiat 500L by IKKS en geniet van een exclusieve korting van 40% op de complete IKKS zomercollectie 2015!

 

 

De 500L by IKKS zal beschikbaar zijn in wit, zwart en grijs; niet toevallig typische IKKS-kleuren. Binnenin werd hij afgewerkt in een mix van stof en kunstleer. Met de 16” velgen in wit of zwart benadrukt hij nogmaals zijn moderne karakter.

Beschikbaar in 4 motorisaties, werd de Fiat 500L by IKKS ook standaard uitgerust met parkeersensoren en elektrisch bediende ruiten achteraan.

In lijn met de IKKS zomercollectie 2015 afficheert de 500L de afbeelding van een python op de flank.

 

 

Een print die veelvuldig werd gebruikt in de nieuwe collectie.
En aangezien deze auto als een volwaardig mode-accessoire gezien mag worden, draagt hij ook het insigne van de IKKS veiligheidsspeld in de cockpit; het embleem waarmee alle tassen en kleine lederwaren dit seizoen werden voorzien.

Als klap op de vuurpijl wordt bij elke Fiat 500L by IKKS de iconische IKKS-tas The Waiter meegeleverd in zwart leder.

Hiervan werden slechts 200 exemplaren geproduceerd!

 

Priviledge dagen

- 40%* bij aankoop van 2 stuks en meer

& 10% extra korting** bij aankoop van 3 stuks textiel

 

Met uw code: BEVIP15

 

 

Ontdek hier de hele collectie.

 

 

 

*Aanbieding geldig van 16 juni tot 21 juni 2015 over een selectie artikelen op ikks.com. Bij gelijktijdige aankoop van 2 artikelen of meer -40% korting. Aanbod geldig uitgezonderd de selecties "Summer Time", "Geuren", "Badmode", "Schooltassen", "Lederen accessoires" & "Ondergoed" voor heren en "Nieuwe collectie".
** 10% extra korting bij gelijktijdige aankoop van 3 artikelen textiel of meer. Schoenen, IKKS Women tassen, ondergoed & nachtkleding voor kinderen worden beschouwd artikelen textiel.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden