Het eerste Autofestival in Hasselt!

Het eerste Autofestival in Hasselt!

Op 17 & 18 november vond het allereerste Autofestival in Hasselt plaats. Gedurende dat weekend waren het opendeurdagen in de Hasseltse autoconcessies en kon men testrijden met auto's van meer dan 20 merken en 100 verschillende modellen.

Uniek concept in Hasselt

Het leek me dan ook leuk om zelf ook deel te nemen aan dit festival. Aangezien ik zelf niet op zoek ben naar een nieuwe wagen heb ik het bij een testrit gehouden. Als stagiair van Bruyninx heb ik gekozen om met een Abarth te gaan rijden. Een merk dat ook door Bruyninx wordt verdeeld. Ik ben altijd al benieuwd geweest naar dit merk. Wat is er zo bijzonder aan? Zijn deze wagens echt zo snel? Ik stond op het punt hier een antwoord op te vinden.

Het moment suprême

Om 11 uur stond ik bij de concessie, nadat ik mijn contactgegevens doorgaf werd ik naar de wagen begeleid. Ik kreeg een korte uitleg over de wagen en daarna was het aan mij. Gedurende één uur mocht ik met de Abarth 595 Competizione rijden. De topuitvoering van de 595-reeks. Afgewerkt met lederen sportieve kuipzetels, wat niet altijd voor extra comfort zorgde.

 

Abarth 595 Competizione

The Abarth way of life

De ervaring begon al bij het starten van de motor… wat een geluid! Omstaanders die kijken wanneer je voorbij rijdt… fantastisch gewoon! Dat dit uur voorbij zou vliegen werd voor mij al meteen duidelijk. Ik ben naar het industrieterrein in Genk gereden, zo kon ik de wagen op de expresweg uitproberen en was ik verlost van de drukke wegen in Hasselt.

 

Abarth 595 Bruyninx

 

Bij het terug indienen kreeg ik nog enkele informatiebrochures mee. Wie weet kom ik ooit nog wel terug…

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden