Het leven zoals het is Bruyninx

Het leven zoals het is Bruyninx

Na een maand stage te lopen bij Bruyninx, heb ik al meer inzicht gekregen in dit bedrijf.

 

Ondertussen zijn er al veel afleveringen gepasseerd bij Bruyninx Peugeot. Ik begin de wagens ook steeds beter onder de knie te krijgen. De afgelopen weken heb ik me vooral bezig gehouden met het afleveren van nieuwe wagens. In het begin was dit redelijk stressvol. Een klant kan van alles vragen en ik moet dus ook alles weten.

Onverwachte wending

In het begin heb ik me bezig gehouden met het afleveren van enkele 208’tjes. Kleine compacte wagens waar overigens niet veel technologie in staat. Halsoverkop moest ik plots onvoorbereid een 3008 afleveren. Met enige onwennigheid in het begin heb ik deze aflevering toch tot een goed einde gebracht… al zeg ik het zelf.

Van A tot Z

Ik heb ook enkele contactmomenten met potentiële klanten ervaren. Ik presenteerde de wagens en kreeg hun zo warm voor het merk. Hierna kon ik samen met de verkoper de klant verder helpen en konden we samen een offerte en financiering uitwerken.

 

Autofestival Hasselt

Binnen enkele weken is er het autofestival in Hasselt. Voor de eerste keer zal dit event plaatsnemen in Hasselt. Bij Citroën zal men voornamelijk de Citroen C3 Aircross in de spotlight plaatsen. Aangezien ik mij in mijn vrije tijd bezig houd met fotografie, heb ik Bruyninx voorzien van foto’s die zij kunnen gebruiken voor de autofestival brochure. Ik verwacht binnenkort het eerste ontwerp. Ik ben benieuwd hoe dit eruit zal zien. Het is voor mij natuurlijk een hele eer dat mijn foto’s in een brochure komen te staan die door heel Hasselt zal verstuurd worden. Maar ik zal jullie hier later meer over vertellen.

 

 

Tot snel!

 

Axel

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden