Limauto opent Peugeot Pop Up Store

Limauto opent Peugeot Pop Up Store

Groep Bruyninx, de Limburgse autogroep die onder meer de merken Peugeot, Citroën, Fiat, Jeep, Alfa, Nissan, Kia en Opel verdeelt, opent met Limauto op 6 december een Peugeot Pop up store in hartje Hasselt.

 

Groep Bruyninx, met roots in Hasselt, groeide de afgelopen jaren uit tot een van de grootste autogroepen in Limburg. Het familiebedrijf, onder leiding van de broers Pol en Ward Bruyninx, verkoopt jaarlijks zo’n 5.000 nieuwe wagens en 500 tweedehandswagens van negen verschillende merken. Naast 13 eigen vestigingen komt er nu ook tijdelijk een Pop up store bij: van 6 december tot en met 31 januari is er een Peugeot Pop up store in de Hasseltse Hoogstraat. Zaakvoerder Pol Bruyninx : “We willen de mensen kennis laten maken met enkele van onze modellen. Normaal gezien moeten de mensen daarvoor tot in onze showrooms komen, maar van 6 december tot eind januari kan dat gewoon tijdens een leuk dagje shoppen.”

 

Wie vanaf december op zoek gaat naar een leuk cadeau voor onder de kerstboom kan trouwens ook terecht in de Pop up: in samenwerking met Elpo Cuisinex zal er in de Pop up store een selectie Peugeot peper- en zoutmolens te koop zijn.  Een betere pepermolen dan een Peugeot bestaat niet!”, lacht Pol Bruyninx, “Maar snel zijn is de boodschap, want op is op.”. Daarnaast kan men in de Pop up ook terecht voor miniatuurversies van verschillende Peugeot modellen.

 

De Pop up Store is vrij toegankelijk tijdens de winkeluren alsook op koopzondagen 14,21,28 december en 4 januari.

 

 

Peugeot Pop Up Store by Limauto

van 6 december tot en met 31 januari

Hoogstraat 18

3500 Hasselt

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden