Limited Editions DS

Limited Editions DS

"Voor het uitbouwen van het Merk DS van vandaag halen we onze inspiratie uit dit uitzonderlijk erfgoed, dat van een legendarische auto die waarden in zich draagt van innovatie, uitmuntendheid en avant-garde, waarden die we ons eigen hebben gemaakt. Zo zorgen de huidige DS'en voor een combinatie van opmerkelijk design en technologie, comfort en dynamisme, edele materialen en verfijndheid." - Yves Bonnefont, Algemeen Directeur van het merk DS.

Naar aanleiding van de 60ste verjaardag van de oorspronkelijke DS heeft het merk DS ervoor gekozen om doorheen zijn volledige gamma een limited edition te lanceren: van de DS 3, en zijn Cabrio-versie, over de DS 4 tot de Nieuwe DS 5.

Deze modellen - beperkt in aantal (1955 voor de DS 3 en DS 3 CABRIO, 955 voor de DS 4 en 955 voor de Nieuwe DS 5) - zullen vanaf eind mei beschikbaar zijn in de verkooppunten van het merk en zullen vooral exclusief te ontdekken zijn tijdens de DS WEEK, op 23 en 24 mei a.s., in de Jardin des Tuileries in Parijs*.

 

Een limited edition die verfijndheid doet rijmen met oog voor detail

De modellen ‘Limited Edition 1955’ onderscheiden zich dankzij hun carrosseriekleur Bleu Encre (met tweekleurig zwart dak voor de DS 3 en DS 4), lichtmetalen velgen met naafdoppen in de kleur Gold Mat, een DS-logo eveneens in de kleur Gold Mat op de motorkap – knipoog naar de oorspronkelijke DS -, buitenspiegelkappen met DS-lasergravure en goudkleurige stickers ‘DS 60 1955' op de deuren vooraan en op de achterklep. Ook het interieur drukt verfijning uit met een binnenbekleding verfraaid met een in het goud geborduurde signatuur "60 DS 1955" op de bovenkant van de rugleuning van de voorzetels (binnenbekleding "Grand Rayados" Zwart Stof met witte sierstiksels in de DS 3 en DS 3 Cabrio, binnenbekleding  Zwart Nerfleder / Armucara Stof in de DS4 en binnenbekleding Zwart Nerfleder / Dinamica Stof in de Nieuwe DS 5) en ook verschillende personalisatie-elementen met 'DS 60 1955'-stempel (vloermatten, genummerde badge, ...).

 

Een milieuvriendelijke limited edition met krachtige en efficiënte motoren

Voor deze limited editions zal de klant kunnen kiezen uit de nieuwste benzine- en dieselmotoren van de Groep. Efficiënte motoren met CO2-uitstootwaarden gaande van 87 g/km voor de DS 3 1.6 BlueHDi 100 S&S MAN tot 119 g/km voor de DS 4 1.3 PureTech 130 S&S MAN6, allen uitgerust met de Stop & Start-technologie (behalve 1.2 PureTech 82) en aangepast aan de Euro 6-norm.

 

 

*Voor België en het Groothertogdom Luxemburg zullen vanaf 12 juni 2015 40 DS 3, 10 DS 3 Cabrio, 20 DS 4 en 20 DS 5 te koop aangeboden worden in de deelnemende verkooppunten.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden