NIEUW: private lease

Private Lease* is een nieuwe all-inclusive mobiliteitsformule specifiek ontwikkeld voor particuliere klanten. Het integreert alle kosten gelinkt aan de eigendom van een voertuig. In plaats van te kiezen voor een klassieke aankoop, is Private Lease de ideale oplossing voor wie zorgeloos wil genieten van zijn favoriete Alfa Romeo voor een vast maandelijks huurbedrag waarin alle autokosten behalve het brandstofverbruik vervat zitten. U hoeft uw spaargeld niet aan te spreken om toegang te krijgen tot dit aanbod. U betaalt enkel een vast maandelijks huurbedrag en nadien rest er u niets anders dan te genieten van het kenmerkende Italiaanse rijplezier. Er bestaat geen eenvoudigere en transparantere manier om uw wagenbudget te beheren! Eén voertuig, één maandbedrag, één factuur…maar tal van diensten en eindeloos veel mogelijkheden.

 

(*)Private Lease is een huur lange termijn, zonder aankoopoptie.

 

private lease online aanvragen

U betaalt een vast maandelijks huurbedrag waarin alle wagenkosten vervat zitten:

 • Omnium verzekering met inbegrip van verzekering BA, verzekering eigen risico, juridische bijstand en een bestuurdersverzekering.
 • Onderhoud en technische reparaties
 • Ongelimiteerd aantal zomerbanden (bij normaal gebruik)
 • Wegenbelasting en inschrijvingsbelasting
 • Pechbijstand in Europa 24u/24u, 7 dagen op 7
 • Gratis ter beschikking stelling van een vervangvoertuig in geval van immobilisatie
 • De huur van de wagen
 • De administratie van het voertuig (inschrijving, verzekeringen, …)

 

U hebt toegang tot een nieuw voertuig zonder een eenmalig groot bedrag op tafel te moeten leggen en garanderen u de beste condities zonder te hoeven onderhandelen.

 • U hoeft uw spaargeld niet te investeren in een voertuig, u betaalt geen éénmalig groot bedrag.
 • U bespaart dankzij het bundelen van uw autokosten en krijgt toegang tot specifieke condities.
 • Het periodieke onderhoud van het voertuig is inbegrepen. Uw wagen behoudt hierdoor beter zijn herverkoopwaarde, wat ons toelaat om u een maandelijks zeer interessant huurbedrag voor te stellen.

 

Praktisch

 • Geen verrassingen over het totaal van de uitgaven gelinkt aan uw voertuig.
 • U ontvangt maar één enkele factuur per maand die al uw autokosten omvat.
 • Op het einde van het contract hoeft u zich geen zorgen te maken over de verkoop van uw voertuig.
 • U rijdt steeds met een recent voertuig dat onderhouden wordt in het officiële Alfa Romeo netwerk en steeds een omnium verzekering en 24u/24u pechbijstand geniet.

 

Bijvoorbeeld :

MiTo Junior 1.4 78 pk: € 340/maand

Giulietta Sprint 1.6 JTDm 115 pk : € 516/ maand

Voor meer informatie en een gepersonaliseerde aanbieding, maak een afspraak bij uw Alfa Romeo-verdeler.

 

 

Aanbod Private Lease (Huur lange termijn zonder aankoopoptie) op basis van 36 maanden en een totale kilometrage van 30.000 km gereserveerd voor particulieren. Onder voorbehoud van wijzigingen van de catalogusprijs of taxen en de acceptatie van uw dossier.

 

FCA Private Lease is een product van huur lange termijn (24 tot 48 maanden, max. 100.000 km) zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particuliere klanten met woonplaats in België, dat een maandelijkse voorafbetaalde huur verreist, aangeboden door AXUS sa, Kolonel Bourgstraat 120 te 1140 Brussel (FSMA 016860 A,BCE n° 0403.429.730, RPM : Bruxelles), onder voorwaarde van de aanvaarding van het dossier.

De inbegrepen prestaties zijn de volgende: huur van het voertuig, legale garantie en fabrieksgarantie, onderhoud (onderhoud, werkuren en mechanische reparaties), zomerbanden, bijstand, verzekering BA en juridische bescherming, verzekering eigen risico en bestuurder, belasting op de inschrijving van het voertuig en de jaarlijkse verkeersbelasting, matrix grid.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden