Nieuwe groep Carrosseriebedrijven Damage van start

Nieuwe groep Carrosseriebedrijven Damage van start

Mortsel – Met Damage is een nieuwe groep van start gegaan. Damage richt zich specifiek op vloten, leasing- en verzekeringsmaatschappijen. De groep wil zich onderscheiden door zijn klanten een duidelijke meerwaarde te bieden.


Volgens Johan Van Deursen, CEO van de Cryns Carrosserie Centers en initiatiefnemer van Damage, neemt de groep Damage op die manier een eigen en unieke positie in, anders dan de bestaande netwerken van carrosseriebedrijven.


‘Een aantal van onze leden hebben ervaring opgedaan bij andere netwerken’,  zegt Van Deursen. ‘Op basis van deze ervaringen bouwen we met  Damage aan een proces dat nog beter beantwoordt aan de specifieke behoeften van de zakelijke markt, een aanpak die volledig ondersteund wordt door de deelnemende schadeherstelbedrijven.


Voor Damage primeren daarentegen excellente dienstverlening en uniformiteit onder zijn leden, met de grootste aandacht voor kwaliteit, procesbeheer en kostenbeheersing.


‘De leden van de groep hebben samen tientallen jaren professionele ervaring en werken volgens de nieuwste en meest ecologische hersteltechnieken’, zegt Van Deursen. ‘En alle administratie gebeurt volledig digitaal, waardoor we ook hier aan efficiëntie winnen. Zo kan je echt het verschil maken.’


Naast de Cryns Carrosserie Centers maken ook Carrosserie Jennes, Carrosserie Bogemans, de carrosseriën van Top Motors en de schadebedrijven Groep Bruyninx deel uit van Damage. Met 14 servicepunten, verdeeld over Vlaanderen, Brussel en Wallonië, kan de groep zijn klanten op die manier nationale dekking bieden.

 

 

Contact

Schadebedrijf Bruyninx

Industrieterrein Kolmen 1725

3570 Alken

011/ 31 42 16

info@schadebedrijfbruyninx.be

 

Autoschade Rik Leyssen n.v.

Betonweg 10
3670 Meeuwen
089 46 93 70
carrosserie@leyssen.be

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden