Nissan introduceert nieuw Europees concept in Hasselt

Nissan introduceert nieuw Europees concept in Hasselt

HASSELT - Vorig weekend werd in Hasselt de eerste interactieve Nissan-showroom van Limburg geopend. Tegen eind 2018 moet het nieuwe showroomdesign in 2.500 Europese showrooms zijn geïmplementeerd. Internationale hoogwaardigheidsbekleders van Nissan woonden de opening van Autobedrijf Bruyninx bij.

>Bekijk de foto's van de openingsreceptie

 

Nissan wil een consistente klantervaring voor al zijn Europese klanten. In hun model staat de klant bij alle activiteiten centraal. Naast een nieuwe showroom,  is er een nieuw belofteprogramma: de Service Customer Promise.

 

Nissan België: “Onze belofte aan de klant is vijfdelig. Onze klantenservice is voortaan 24/7 bereikbaar; we bieden Nissan-rijders levenslange pechbijstand; we hanteren concurrentiële servicetarieven; we geven elke klant recht op een kosteloze check-up en gratis vervangend vervoer bij onderhoud, reparatie en andere werkzaamheden.”


Interactief

De nieuwe showroom is een futuristische loft die doet denken aan een videogame. Service desks en tafels staan verspreid opgesteld in de showroom, waar de laatste nieuwe technologieën op videoschermen worden voorgesteld.

 

“Zowel de verkopers, de administratieve medewerkers, als de receptionisten zullen de klant voortaan zo veel mogelijk vanuit de interactieve showroom assisteren”, zegt Rudi Favoreel, sales manager bij Autobedrijf Bruyninx.


De klassieke verkoopburelen werden geschrapt en vervangen door glazen kubussen waar discrete gesprekken met de klanten kunnen plaatsvinden.

 

“Onze werknemers zijn alvast dolenthousiast over de nieuwe manier van werken. We waren dermate overtuigd van het Nissan-concept dat we op eigen initiatief elementen doortrokken in de aangrenzende showroom waar het Koreaanse merk Kia wordt aangeboden", aldus Favoreel.

 

Foto: Vlnr. Pres. Jang (Kia), Marc Van den Kerkhof (Kia), Bill Olivier, Eline Bruyninx, Guy Geysen (Nissan)

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden