Ontdek de nieuwe 208

Ontdek de nieuwe 208

De PEUGEOT 208 in een nieuw kleedje. Deze compacte berline van de nieuwe generatie ziet er nog strakker, sportiever en verfijnder uit. Laat u verleiden door zijn karakter en tomeloze energie.

 

De nieuwe metallic kleur Orange POWER (andere kleuren leverbaar bij de lancering worden later bekendgemaakt) heeft een uitgesproken dynamische, jonge en frisse uitstraling. Deze fonkelende lakkleur oogt bijzonder trendy en pittig, en accentueert zo het karakter van deze wagen en zijn bestuurder.

De nieuwe voorbumper wordt getypeerd door een extra scherpe, precieze en gespierde belijning. Het grotere luchtrooster met dikkere chroomlijst is volledig geïntegreerd in de voorbumper en straalt kwaliteit en degelijkheid uit.

Deze styling wordt vooraan geaccentueerd door nieuwe tweekleurige koplampen (standaard vanaf de afwerking Active). De zwarte en verchroomde maskers bezorgen de koplampen een priemende blik, terwijl de LED-lichtsignatuur (standaard vanaf de afwerking Active) tegelijk katachtig en hightech oogt.

De opvallende LED-achterlichten met 3D-strepen (standaard op elke 208) typeren de PEUGEOT-stijl. Met hun homogene looks, warmrode kleur en sterk 3D-effect zijn het echte pareltjes van toptechnologie.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden