Nieuws

 • Ontdek de nieuwe Fiat Doblo

  Ontdek de nieuwe Fiat Doblo

  Het is één van de weinige wereldpremières in Brussel. De Doblo werd eleganter maar blijft vooral functioneel met een koffer zo groot als een vrachtvliegtuig.

  LEES VERDER
 • Ontdek de meest capabale kleine SUV ooit

  Ontdek de meest capabale kleine SUV ooit

  De nieuwe kleine Jeep® SUV heeft de wendbaarheid om soepel door de stad te laveren en de terreincapaciteiten om de platgereden paden te verlaten. De ideale oplossing voor ieder avontuur. De volledig nieuwe Jeep® Renegade 2015 is wendbaar, sterk en paraat.

  LEES VERDER
 • Scoop: de nieuwe Alfa Romeo Giulia !

  Scoop: de nieuwe Alfa Romeo Giulia !

  Alfa gaat weer de premium toer op! Met deze nieuwe Giulia wil de constructeur de wapens op nemen tegenover de BMW 3, Jaguar XE, Mercedes C Klasse en consorten. Er wordt dus hard gewerkt aan een nieuwe generatie, waarbij de achterwielaandrijving een belangrijke rol zal spelen.

  LEES VERDER
 • De nieuwe Nissan X-trail

  De nieuwe Nissan X-trail

  Autobedrijf Bruyninx Hasselt en Autocenter Tongeren stellen de nieuwe Nissan X-Trail in première aan u voor. Deze gestroomlijnde crossover ziet er op het eerste zicht geweldig uit, en dat is hij ook! De X-Trail is beschikbaar met 5 of 7 zitplaatsen, heeft een intelligent parkeersysteem en kan zelfs verkeersborden detecteren. Hoort u de roep van het avontuur?

  LEES VERDER

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden