Stan Niesen (STVV) test de Kia Stinger

Stan Niesen (STVV) test de Kia Stinger

In het kader van het 'Kia Stinger Discovery Program' trok Stan Niesen (STVV) erop uit met onze sportieve Kia Stinger. Hij kwam terug met een heleboel ervaringen en wil deze graag met jullie delen:

D-Day: Kia Stinger

Vrijdag om 10.00 uur was het dan zo ver: ik mocht de Stinger afhalen! Na een vriendelijke ontvangst kreeg ik de nodige uitleg van medewerker Pascal. Het geeft je uiteraard een wow-gevoel wanneer je achter het stuur kruipt. Overzichtelijk instrumenten bord, mooi afgewerkt interieur en een top geluidsinstallatie.

 

kia-stinger-ck-my19-enthralling-cabin

 

De Stinger heeft een hele mooie lijn en de wagen waarmee ik mocht rijden had een prachtige kleur. Aan elk verkeerslicht trok hij de nodige aandacht van voetgangers en andere bestuurders.

Sportief & functioneel

Op zaterdag reden we met mijn zoon en zijn neefje naar de wedstrijd Kortrijk-STVV. De achterbank was verrassend ruim en zat heel goed. Daarnaast konden we heel wat kwijt in de ruime kofferbak. De rit op de autostrade was puur genot, even aan de gas komen en je voelde de power. Toch heb je ten alle tijden een veilig en comfortabel gevoel.

 

Dankzij de verschillende rijstanden (eco-comfort-sport-sport+) kan je de Kia Stinger ten alle tijden aanpassen aan de rijweg en omstandigheden. 

Kia Stinger Back

Tal van opties

De lange autorit naar Kortrijk was een echt kinderspel dankzij de Stinger. Zijn navigatie was zeer nauwkeurig en makkelijk leesbaar dankzij het groot scherm. Een koude avond? Geen probleem! De zetelverwarming was supersnel op temperatuur waardoor je zitvlak en rug meteen opgewarmd waren.

 

Ook aan veiligheidsuitrusting geen gebrek bij de Kia Stinger. Zo was de achteruitrijcamera zeer praktisch bij het achteruit rijden, parkeren,...niets in de omgeving van de wagen bleef ongezien!

 

Kort samengevat: de Kia Stinger is een comfortabele en veilige wagen met een aangename dosis sportiviteit.

 

Zelf eens testrijden? Boek dan nu je Kia Stinger testrit via onze website!

 

Stan Niesen STVV 

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden