We zitten met een geest bij Bruyninx

We zitten met een geest bij Bruyninx

Jawel, je hebt het goed gelezen. We zitten met een geest, een creatieve geest zelfs. Dean zal gedurende 13 weken het marketing team versterken en zijn creatieve inbreng implementeren. Tijdens zijn stage zal Dean zijn werk te bezichtigen zijn op verschillende kanalen. Wij zijn alvast benieuwd wat Dean in zijn mars heeft!

 

Vertel eens wat over jezelf Dean?

 

Ik ben Dean Vanden Boer, een student aan de UCLL te Diepenbeek. Momenteel zit ik in mijn derde en laatste jaar marketing-sales. Marketing staat niet stil en marketeers al helemaal niet. Met benzine in mijn bloedbanen kan ik mezelf een echte petrolhead noemen. Auto’s, auto’s auto’s, meer heb ik volgens mij niet nodig!

 

Vanwaar de keuze om bij ons stage te komen doen?

 

Al jaren ben ik geïnteresseerd in de automobielindustrie dus ik moest en zou een stageplaats in deze sector vinden. Mijn keuze is toen voor Bruyninx gevallen door de grote variëteit en de mooie projecten waar Bruyninx aan werkt. Ik kijk er dan ook naar uit om gedurende 13 weken het team te versterken en de mooie projecten tot een goed einde brengen. Ik kan je alvast garanderen dat het de moeite zal zijn. Verlies dus zeker Bruyninx niet uit het oog en blijf op de hoogte van mijn werk!  

 

Je bent nu reeds 1 week aan de slag bij Bruyninx, wat waren je eerste ervaringen?

 

Ik werd hartelijk ontvangen bij Bruyninx en ben terecht gekomen in een jong team van topmarketeers. Ik voelde me welgekomen en merkte meteen de familiale sfeer die hier rondhangt. In mijn eerste week stage heb ik reeds veel bijgeleerd over zowel Bruyninx zelf als hun lopende projecten. Ik probeer van alles snel en goed op de hoogte te zijn zodat ik me volledig kan inleven in de lopende zaken. De eerste week is me alvast zeer goed bevallen en ik kijk al uit naar de komende 12 weken.   

 

En wat zijn je taken op de marketingafdeling?

 

In de eerste week heb ik mezelf ingewerkt in het team en gezorgd dat ik van alles op de hoogte ben. Deze week heb ik ook al enkele keren samen gezeten met verschillende opdrachtgevers om gebrieft te worden over de komende projecten. Ik kan u alvast zeggen dat ik er veel zin in heb en dat er enkele mooie projecten aankomen. Vanwege mijn interesse in de autoverkoop, zal ik ook hier binnenkort actief in zijn maar hier zal ik later nog eens op terugkomen.

 

 

Bedankt Dean voor deze korte kennismaking, we wensen je de komende weken veel succes!

 

Heb je een vraag voor Dean? Stel ze gerust via onze Facebook!

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden