Wij bouwen aan de toekomst: Bruyninx Autovillage

Wij bouwen aan de toekomst: Bruyninx Autovillage

Op 31 juli 2017 start fase 1 van de bouwwerken voor het project Bruyninx Autovillage. Bruyninx opent hier in december 2017 de eerste en enige DS Store van Limburg.

 

In de eerste fase van de bouwwerken worden de merken Peugeot, Citroën en DS Automobiles ondergebracht in één gebouw op de Hellebeemden in Hasselt. De volledige oplevering voor deze eerste fase is voorzien voor april 2018.

 

Door het onderbrengen van de drie PSA-merken in het huidige gebouw van Citroën Autogarden, komt het gebouw van Peugeot Limauto leeg te staan. In de tweede fase van de verbouwing zullen de merken Fiat, Alfa Romeo, Abarth en Jeep in dit gebouw worden samengebracht. Het einde van de werken voor deze tweede fase is voorzien voor december 2018. Op onze gekende locatie in Hasselt zullen we dan de merken Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Alfa Romeo, Abarth, Jeep, Nissan en Kia verdelen.

MULTIMERK KLANTENSERVICE

Ook Bruyninx Selected Used Cars verhuist naar een ander gebouw op dezelfde site. Ten slotte wordt ook Bruyninx Schadebedrijf, dat nu nog in Alken ligt, begin 2018 naar het nieuwe Autovillage overgebracht.

 

Onze showrooms en werkplaatsen blijven continu geopend tijdens de werken.

DS STORE HASSELT

Op heden zijn er al enkele DS Stores in ons land. Elke DS Store is een wereld die zich toespitst op elegantie, luxe en verfijndheid. De sfeer is gezellig en de producten worden minutieus gekozen. De service is nauwkeurig, attent en gesofisticeerd. Kwaliteit is er meer een evidentie dan een vereiste Nu komt er dus een DS Store bij in Hasselt. Dit wordt de enige showroom van het nieuwe merk in Limburg. Eind 2017 zal het nieuwe vlaggenschip van DS Automobiles hier worden voorgesteld: de DS 7 Crossback.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden