WIN! Met Limauto naar Rock Werchter

WIN! Met Limauto naar Rock Werchter

Foo Fighters, Pharrel Williams, Lenny Kravitz, Florence + The Machine, The Chemical Brothers. Het zijn maar enkele van de grote namen die dit jaar de festivalweide van Rock Werchter onveilig zullen maken.

 

Wil ook jij daarbij zijn? Kom dan van zaterdag 24 januari tot en met zaterdag 31 januari naar de Peugeot Pop Up Store by Limauto in Hasselt en doe mee aan onze Rock Werchter-wedstrijd. Misschien win jij wel een duo-dagticket!

 

 

Peugeot Pop Up Store by Limauto

Hoogstraat 18

3500 Hasselt 

 

 

 

Wedstrijdreglement

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Limauto NV, Hellebeemden 2, 3500 Hasselt • De winnaar van de wedstrijd wint een duo-dagticket (dag afhankelijk van de beschikbaarheid van tickets) voor Rock Werchter 2015 • De wedstrijd loopt van 24 januari 2015 10u tot en met 31 januari 2015 18u. • Enkel e-mails verstuurd tijdens de wedstrijdperiode naar eline@bruyninx.be die de volgende informatie bevatten maken kans op de prijs: Het antwoord op de wedstrijdvraag, naam & voornaam, gsm of telefoonnummer, e-mailadres, woonplaats & geboortedatum. • De prijs is niet inruilbaar tegen geld of andere goederen of diensten • De prijs wordt alleen toegekend of overhandigd aan de winnaar • Iedere deelnemer verleent, door zijn loutere deelname, automatisch en onvoorwaardelijk aan Limauto NV en Groep Bruyninx NV de toestemming tot publicatie van zijn naam, adres en, in voorkomend geval, foto, alsook zijn identificatie als deelnemer of winnaar van de wedstrijd en verzaakt aan alle rechten daaromtrent • De persoonsgegevens die Limauto NV verzamelt over de deelnemers vallen onder toepassing van artikel 4 § 1 van de wet van 8 december 1992 m.b.t. de bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Zij zullen enkel intern en voor direct mailing worden gebruikt door Limauto NV, Groep Bruyninx NV en haar vestigingen. • Door hun deelname aan de wedstrijd verbinden de deelnemers zich tot de onvoorwaardelijke en volledige aanvaarding van huidig reglement • Winnaars worden telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht.

Terug naar overzicht

cars iconMaak een testrit

Uw gegevens

Gelieve alle velden in te vullen.

Gewenste datum

Algemene voorwaarden